2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Ders Muafiyeti Sonuçları

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına kayıt yaptırmış olup ders muafiyeti talebinde bulunan öğrencilerimizin talepleri İntibak komisyonumuzca değerlendirilmiş olup ilgili öğrencilerin muaf oldukları dersler aşağıdaki excel tablosunda belirtilmiştir.

Başvuruları muadil ders bulunmadığı için reddedilen öğrencilerin bilgileri "Muafiyet Talebi Reddedilenler" başlıklı excel tablosunda belirtilmiştir.

Ders muafiyeti başvurusunda bulunduğu halde her iki listede de bilgilerini göremeyen öğrencilerimizin 2 iş günü içerisinde esoganli@adiyaman.edu.tr adlı adrese mail atmaları gerekmektedir.

Muafiyet Talebi Kabul Edilenler için TIKLAYINIZ.

Muafiyet Talebi Reddedilenler için TIKLAYINIZ.